Grave accidente de muncă, în preajma sărbătorilor

302
Grave accidente de muncă,  în preajma sărbătorilor - accidentemunca3-1482857529.jpg

Articole de la același autor

Inspectoratul Teritorial de Muncă a înregistrat, în preajma sărbătorilor, accidente soldate cu incapacitatea temporară de muncă a salariaților și chiar un deces.

Unul dintre acestea a avut loc la o firmă din port, unde Teodor Pascalin, în vârstă de 56 de ani, de profesie motorist, s-a accidentat, în timp ce efectua o operație de slăbire a parâmei de la nava care urma să plece la manevră. Lucrătorul a suferit o dislocare a umărului stâng și a fost transportat la Spitalul Clinic Județean de Urgență pentru acordarea îngrijirilor medicale.

Un alt accident s-a petrecut la Dorobanțu, unde Radu Nicolae, agent de securitate, a fost victima unui eveniment rutier, motiv pentru care a fost transportat imediat la spital.

La fel s-a întâmplat și cu un alt salariat căruia i s-a făcut rău pe traseul de deplasare de la locul de muncă spre domiciliu, în mijlocul de transport în comun. Din nefericire, medicii de pe Ambulanță nu au mai putut face nimic pentru el, ci doar au constatat decesul.

Toate cele trei accidente sunt în curs de cercetare de către comisii numite de către angajatori. După finalizarea cercetării, dosarele întocmite de către aceștia vor fi înaintate pentru verificare și avizare la ITM, care le va analiza, iar în cazul în care se constată că cercetarea nu a fost efectuată corespunzător, se vor dispune măsuri pentru refacerea procesului verbal de cercetare și/sau completarea dosarului, după caz. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4494 secunde