Hotel cu 5 etaje, în zona Satului de vacanță!

1802
2
Hotel cu 5 etaje, în zona Satului de vacanță! - satuldevacantamamaia-1677241109.jpg

Articole recomandate

S.C. IO STAR DEVELOPMENT SUN S.R.L. urmărește să construiască în municipiul Constanța un hotel cu 5 etaje, în zona Satului de vacanță.


Investitorii doresc să realizeze o investiție ce constă într-o unitate turistică la cele mai înalte standarde și să aducă un plus de valoare capacității hoteliere din orașul Constanța.


Aceștia au făcut primul pas prin obținerea certificatului de urbanism nr.3694/13.12.2021, prin care Primăria Constanța permite realizarea investiției propuse, cu respectarea regulamentului de urbanism aprobat.


S.C. IO STAR DEVELOPMENT SUN S.R.L. are mai multe investiții similare pe litoralul românesc și vizează realizarea mai multor obiective turistice acum și în orașul Constanța, prin care să investească sume importante de bani pentru a-și spori portofoliul.


Dezvoltatorii au încredere în dezvoltarea turismului românesc și, în special, în orașul Constanța, unde mai au în vedere realizarea a încă cel puțin un hotel, pentru care au făcut demersurile necesare și au obținut certificatul de urbanism , aflându-se în faza de proiectare.


Prin aceste investiții, aceștia speră să găsească și sprijinul autorităților locale pentru implementarea obiectivelor propuse și sunt încrezători în susținerea autorităților locale, cu atât mai mult cu cât au în vedere investiții importante în Constanța și în viitorul apropiat.


Investițiile propuse de aceștia în obiectivele turistice din orașul Constanța se ridică la peste 10.000.000 euro și cu o capacitate de crearea a peste 25 de locuri de muncă.


Așteptăm să mai vedem și alți investitori cu asemenea abordare pozitivă și încredere de a investi sume importante de bani în turismul autohnon.


În perspectiva în care litoralul românesc suferă acut de o publicitate negativă în ultima perioadă și investitorii sunt rezervați, este de apreciat că se mai găsesc astfel de investitori încrezători în potențialul litoralului românesc și în turismul constănțean.
Rămâne de văzut cum autoritățile locale vor reuși să-i atragă din nou pe aceștia spre litoralul constănțean și cum vor gestiona și vor reuși susținerea și sprijinirea acestor investitori pe termen scurt și mediu și să repereze calea de comunicare cu mediul de afaceri, să vină în întâmpinarea nevoilor investitorilor.


Comentează știrea

Alina
26 februarie 2023
Felicitari!

Cu siguranta acest hotel va fi mult peste ce se afla in acea zona. Felicitari dezvoltatorilor care investesc in litoralul romanesc si ridica stacheta, drept dovada fiind prima investitie a acestora din Mamaia Nord!

Raluca
27 februarie 2023
Investiții de calitate!

Felicitări pentru inițiativa! Era și timpul ca cineva sa dea zonei un aer proaspăt și actual! La pachet bineînțeles, cu siguranța și încrederea! Precum și primul lor proiect din Mamaia Nord, de altfel!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.4201 secunde