Campanie de informare privind ocuparea locurilor de parcare destinate persoanelor cu handicap

233
Campanie de informare privind ocuparea locurilor de parcare destinate persoanelor cu handicap - xcampanie-1677241294.jpeg

Articole de la același autor

În cursul acestei săptămâni, Direcția Generală Poliția Locală a desfășurat o campanie de informare și conștientizare care are ca scop sprijinirea persoanelor cu handicap şi eliberarea locurilor de parcare destinate acestora. Potrivit Primăriei Constanța, această campanie promovează respectarea Legii nr. 448/2006, parcarea altor mijloace de transport pe locurile de parcare adaptate, rezervate şi semnalizate prin semn internaţional pentru persoane cu handicap se sancţionează cu amendă de la 2.000 de lei la 10.000 de lei şi ridicarea mijlocului de transport de pe locul de parcare respectiv.

„Pe această cale, reiterăm faptul că pentru utilizarea cu titlu gratuit a unui loc de parcare pentru persoane cu handicap este obligatoriu să dețineți un card-legitimație ce trebuie afișat în partea din față a vehiculului, astfel încât să fie vizibil pentru verificare. Cardul-legitimație de parcare pentru persoane cu handicap este eliberat de către autoritățile adminstraţiei publice locale unde își au domiciliul sau reședința, în mod gratuit, în baza documentelor care atestă încadrarea în gradul de handicap”, au precizat reprezentanţii municipalităţii.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4025 secunde