Iată când începe distribuirea plicurilor cu deciziile de recalculare a pensiilor

3213
Iată când începe distribuirea plicurilor cu deciziile de recalculare a pensiilor - decizie-pensii-1719996443.png

Articole de la același autor

Luna aceasta ar trebui să înceapă operațiunea de distribuire a plicurilor cu deciziile de recalculare a pensiilor.

În cazul în care pensionarul nu este acasă atunci când ajunge poștașul, plicul cu decizia de recalculare o să rămână o perioadă de câteva zile la oficiul poștal.

Dacă pensionarul nu merge să ridice adeverința de recalculare a pensiei, aceasta va putea fi preluată apoi de la sediul Casei Județene de Pensii.

Aceasta este decizia așteptată de milioanele de români, mai ales că pentru cei mai mulți dintre ei va fi și o a doua recalculare.

Pentru aceasta, pensionarii sunt nevoiți să își caute singuri actele și în continuare ar putea să fie jefuiți la propriu, pentru că nu se rezolvă problema acelor tarife de la firmele de arhivare, scrie antena3.ro

Premierul Marcel Ciolacu a cerut rezolvarea acestei situații, prin sancționarea firmele care au profitat de pe urma pensionarilor, însă nu a venit Guvernul cu o soluție pentru a reduce tarifele maximale.

Mai mult, o inițiativă legislativă depusă de ministrul Muncii, Simona Bucura, scoate practic Casa de Pensii din tot acest proces pentru fixarea tarifelor maximale.

Potrivit legii depuse, Simona Bucura cere să fie fixate aceste tarife doar de Arhivele Naționale, în consultare cu firmele de arhivare.

Citeşte mai departe...

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.9411 secunde