Iată care sunt cei mai buni angajatori ai anului din România

226
1
Iată care sunt cei mai buni angajatori ai anului din România - angajatori-1449147448.jpg

Articole de la același autor

Adobe Systems România, Autonom, Dell, Edenred România, Companiile Mars, Inc. din România – Royal Canin România, Mars România, Wrigley România , McDonald’s România, Pfizer România sunt companiile care au primit titlul de cel mai bun angajator al anului 2015.


Premierea a avut loc săptămâna trecută, la București, iar studiul a fost realizat de una dintre cele mai mari companii de consultanță din țară.


Adobe Systems România, Autonom, McDonald’s România și Pfizer România își mențin statutul, fiind prezente și în clasamentul realizat în 2014, iar Dell în 2013.


La titlu au putut accede companiile participante la cercetare, care activează pe piața românească de cel puțin trei ani și care au un număr minim de 50 de angajați permanenți.


Criteriile de ierarhizare au avut în vedere modul cum angajații vorbesc despre compania pentru care lucrează, în discuțiile cu prietenii, colegii sau clienții, dacă aceștia vor să rămână în companie pentru mai mult timp și nu se gândesc să o părăsească, dar și dacă depun un efort suplimentar pentru obținerea de rezultate bune pentru companie. Aceste comportamente pot fi influențate de gradul de satisfacție al angajaților pe anumiți factori, dintre care sentimentul împlinirii, autonomia, resursele, oportunitățile de învățare și dezvoltare, echilibrul dintre viața personală și cea profesională, mediul de lucru, colegii, managementul performant, reputația angajatorului, atenția acordată angajaților, salariul, beneficiile și recunoașterea.


Studiul din acest an a implicat 35 de companii. rezultatele se bazează pe răspunsurile a 15.500 de angajați, 1.150 de middle manageri și 224 de directori executivi, care, prin intermediul unor chestionare, și-au exprimat opinia cu privire la angajatorii lor.



Comentează știrea

Cosmin
3 decembrie 2015
Cea mai solicitata oferta de lucru online!

Cea mai solicitata oferta de lucru online! Suntem in plina ascensiune si suntem cei mai cautati! Oferim celor interesati posibilitatea unei colaborari online, part-time, la domiciliu, cu castiguri asigurate prin contract de comision. Cerem: cunostinte minime de navigare pe internet, de lucru cu fisiere pdf si word, de folosire a emailului. Sunt necesare calculator si conexiune la internet. Asiguram instruire gratuita si pas cu pas. Numai persoanele foarte serioase sunt asteptate sa ceara detalii la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6771 secunde