Concurs Impozit pe tranzacții imobiliare

447

Articole de la același autor

Notarii publici au obligația de a depune lunar, până la data de 25, inclusiv, la Serviciul Public de Impozite, Taxe și alte Venituri ale Bugetului Local Constanța, borderourile referitoare la sumele reținute în cursul lunii precedente cu titlu de impozit pe venitul din transferul proprietăților imobiliare din patrimoniul personal.
Borderourile vor cuprinde numai tranzacții ce au ca obiect imobile situate pe raza administrativ teritorială a municipiului Constanța. Depunerea și înregistrarea acestor borderouri se face la toate ghișeele instituției, respectiv la agențiile fiscale din str. Badea Cârțan nr.3, str. Atelierelor nr.6, str. Nicolae Grindeanu nr.66, str. Dumbrăveni nr.1 și B-dul A. Lăpușneanu nr.116 C, City Mall - etajul al doilea și Serviciul Persoane Juridice din str. Sulmona nr. 22.
Plata sumei înscrise în borderou astfel cum a fost calculată se poate face prin numerar sau POS la ghișeele agențiilor fiscale sau prin OP în contul RO62TREZ2312130218XXXXX, deschis la Trezoreria Municipiului Constanța, cod fiscal 4785631, beneficiar Pri-măria Municipiului Constanța.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.652 secunde