Încă doi delfini eșuați pe plajele de pe litoralul românesc

85

Articole de la același autor

Delfinii din Marea Neagră au mai pierdut două exemplare. Pe plajele din Mamaia și Eforie Nord au fost descoperite, zilele trecute, două ca-davre de delfini. Echipa organizației nonguvernamentale "Mare Nostrum" a fost alertată, marți, 18 iunie, de prezența, pe plaja din Mamaia, în dreptul Hotelului Modern, a unui delfin mort. În aceeași zi, un pescar din Eforie Nord a anunțat descoperi-rea, pe nisip, a unui pui, și el decedat.

"Cei doi delfini erau masculi, din specia Phocoena phocoena relicta. Primul avea 1,3 metri lungime și era în stare avansată de descompunere, iar cel de-al doilea era un pui de doar 67 de cm lungime, de asemenea, în stare de descompunere. Niciunul nu prezenta urme de plase pescărești, însă un examen medical pentru a determina cauzele morților a fost exclus din cauza stării avansate de putrefacție. Cadavrele au fost transpor-tate la o firmă specializată de incinerare", a declarat Marian Paiu, coordonatorul proiectelor dedicate delfinilor din cadrul "Mare Nostrum".

Dacă observați un delfin eșuat, puteți anunța reprezentanții orga-nizației la numerele de telefon 0800.800.078 sau 0763/255.731, iar pe site-ul www.delfini.ro găsiți formularul on-line prin intermediul căruia puteți trimite informații cu privire la delfini (vii sau morți). 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 07 Septembrie 2012
Stire din Social : Delfin viu, eșuat pe plaja Tataia
Joi, 06 Septembrie 2012
Stire din Social : Delfin viu, eșuat pe plaja Tataia
Pagina a fost generata in 1.0582 secunde