Încă nu-i momentul… oportun! Locurile de joacă din Constanța, mizerii și ruginituri

513
3

Articole de la același autor

Zilnic, în Constanța, mii de copii sunt în pericol de a suferi răni deosebit de grave la locurile de joacă din cartiere și din parcuri, aflate într-o stare avansată de degradare, cu instalații vechi, ruginite sau lipsă. Chiar și așa, autoritățile locale par surde la toate apelurile părinților și, mai nou, ale organelor de control. 


Niciun reprezentant al Primăriei Constanța nu s-a prezentat la sediul Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorilor Constanța după invitația trimisă pentru a discuta despre întreținerea și amenajarea locurilor de joacă din municipiu, în condițiile în care primăria este, în acest caz, operator de servicii. 


"La CJPC Constanța a fost înregistrată o sesizare ce semnala starea necorespunzătoare a spațiilor de joacă administrate de Primăria Constanța. Am verificat la fața locului și am găsit leagăne rupte, ruginite, spații neigienizate, pericole pentru copii la tot pasul. Ce așteptăm? Din punctul nostru de vedere, oprirea accesului la locurile de joacă neconforme este iminentă. Ele trebuie ori refăcute, ori semnalizate ca fiind periculoase, astfel încât părinții să știe că există riscuri atunci când își lasă copiii acolo", consideră comisarul șef al CJPC Constanța, Horia Constantinescu. 


Acesta s-a deplasat personal, ieri, la sediul Primăriei Constanța, însă a fost trimis de la un serviciu la altul, pentru ca, într-un final, să fie rugat de viceprimarul Costin Răsăuțeanu să depună o cerere cu solicitările sale. De altfel, singura poziție oficială pe care am reușit să o obținem până în prezent de la Primăria Constanța a venit tot de la viceprimarul Răsăuțeanu, care ne-a spus: "Vom comunica la momentul oportun!". 


Până când va sosi momentul oportun, copiii se vor juca tot printre fierătanii jupuite de vopsea veche de ani de zile, cu băncuțe lipsă și leagăne fără scaun, cu pământ plin de gunoaie în loc de covor cauciucat și pietroaie în loc de nisip. 


Comentează știrea

nazi
15 septembrie 2017
opinie

Inchide unitatea până la remedierea deficiențelor.

Peda Gogu
15 septembrie 2017
Mizerabilii !

De la acești edili incompetenti, luați-va adio de la ceva bun ,Constanța este pe zi ce trece o ruina, asteptati-va la ce-i mai rău, ați auzit pensionarilor, care votați acest pesedeu nenorocit și apoi va plângeți ca nu mai aveți unde va plimba nepoții din cauza construcțiilor abuzive , răsărite peste tot, iar locurile de joaca ,precum a declarat primarul de doi bani Fatalau, sunt terenuri retrocedate și nu mai face nici o investiție de intretinere .

ath
15 septembrie 2017
Ce cauta asta in primaria mea ?

Uite inca o dovada ca tot ce naste din pisica soareci mananca.Am spus de la inceput ca Decebal Fagadau este fiul lui Mazare.Uite dovada.Chiar ma sperie gandaul ca Fagadau a fost clonat din trabucul lui Mazare.Sa ne aducem aminte de momentul ianuarie 2012.Haiducul Mavrodin conduce lupta antibasista si antinazista de la Constanta.Liberalii din Constanta isi formeaza si ei un grup de aplaudaci.In urmatoare luni vor intra impreuna la guvernare.Un grup de patrioti romani antinazisti sprijiniti de Mazare si de Mavrodin instaleaza doua corturi in fata Primariei Constanta.Directorul Inspectoratului de Stat in Constructii, Petrisor Cruceanu,trimis probabil de pedelei,pleaca sa verifice legalitatea amplasarii corturilor lui Mavrodin.Aflat in pericol,haiducul Mavrodin se refugiaza in Primarie unde cere sprijinul lui Mazare care in acel moment se afla la "LUPTA CU ARMA IN MANA".Dialogul dintre inspectori si Stefan Voda este mai lung,dar sa ne reamintim doar cateva fraze.Mazare Voda:..."Ce ați venit să controlați? Ce căutați în Primărie? Ce căutați? Ce ați venit să anchetați aici? Ce căutați aici, LA MINE în Primărie?...Deci nu verificați nimic, mă, fraților! deci, LA MINE IN PRIMARIE NU AVETI CE SA CAUTATI, da ? Limpede ?" Istoria se repeta.Dupa 5 ani,Voda cel Frumos,fiul,sfideaza si el dialogul cu reprezentanti ai unei institutii de stat.Este numai o chestiune de timp.Fagadau a fost luat prin surprindere de revolta sorosistilor.Comisarul Horia Constantinescu va fi pus cu botul pe labe in cel mai scurt timp asa cum Mazare i-a pus cu botul pe labe,in 2012, pe toti inspectorii din constructii,pe procurorii constanteni,pe sefii MILITIEI locale,pe arhitecti,pe profesori,pe sefii partidelor de opozitie.Sa ne aducem aminte ca acest comisar "diochiat" ,acest "nazist",Horia Constantinescu a fost amenintat in public de un alt reprezentant al PSD-ului.N. Moga l-a amenintat pe comisar in cel mai ordinar stil mafiot,asa cum le sta bine caftangiilor din PSD.Procurorii constanteni s-au facut ca nu aud.Fotografiati-va langa comisar,faceti-va cate un selfie cu el,puneti-l in albumul vostru cu amintiri frumoase ca va fi demis in urmatoarele zile daca a avut "tupeul" sa-l intrebe de sanatate chiar pe marele Voda cel Frumos....P.S.-Apropo,haiducul Mavrodin,arma noastra secreta,berbecul nostru de asalt,asta cu care am spart usa Primariei,ce mai face ? Chiar azi avem nevoie de un berbec.Mavrodin era bun.Trebuie sa-i spargem biroul lui Voda cel scump la fața.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8327 secunde