Informare meteo la Constanța! Ploi și temperaturi scăzute, zilele acestea până joi

289
Informare meteo la Constanța! Ploi și temperaturi scăzute, zilele acestea până joi - vreme-1458587675.jpg

Articole de la același autor

Vremea instabilă de primăvară continuă să ne surprindă la malul mării. Administrația Nați-onală de Meteorologie a emis o informare meteo de vreme urâtă, pentru toată țara. Începând din această dimineață și până joi, 24 martie, la ora 18, se vor semnala precipitații în general moderate cantitativ, ninsori consistente la munte, intensificări ale vântului și răcire. Vor fi ploi, iar începând din noaptea de miercuri spre joi (23-24 martie), în estul și în sud-estul Transilvaniei și în jumătatea de nord a Moldovei precipitațiile vor fi mixte. La munte vor predo-mina ninsorile, mai consistente în Carpații Meridionali și de Curbură.


În sudul, estul și centrul teritoriului se vor cumula, în special în data de 23 martie, cantități de apă de 15 - 25 de litri pe metru pătrat, iar local, mai ales în zona deluroasă, peste 30 de litri pe metru pătrat.


Vântul va avea intensificări temporare, cu precădere pe parcursul zilei de 23 martie, în majoritatea zonelor, cu rafale de peste 55 - 60 km/h în regiunile sudice și la munte. Valorile termice diurne vor fi în scădere, caracterizând, în cea mai mare parte a țării, o vreme rece pentru ultima decadă a lunii martie.


Astăzi, la Constanța, cerul este înnorat și vântul suflă slab, dinspre est. Maxima termică va atinge 10 grade Celsius. Va ploua ușor pe timpul zilei, dar și noaptea. Termometrele vor indica minimum 6 grade.


Mâine, ploile vor continua, chiar mai dese, și se va mai răci, până pe la 8 grade. Joi se vor mai înregistra averse doar pe timpul zilei, însă norii vor persista și vineri. Valorile termice se vor încadra între 2 și 9 grade.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.5386 secunde