Infracțiuni la regimul rutier, constatate de polițiști

355
Infracțiuni la regimul rutier, constatate de polițiști - yxnoptllmzk3oguymjc4otm1y2fhmjri-1609341930.jpg

Articole de la același autor



La data de 29 decembrie a.c., în jurul orei 09.40, polițiști din cadrul Biroului Rutier Constanța au identificat un bărbat, de 43 de ani, care a condus un autoturism pe raza municipiului Constanța, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Acesta a fost implicat într-un eveniment rutier soldat cu pagube materiale. 


La data de 29 decembrie a.c., în jurul orei 19.20, polițiști din cadrul Biroului Rutier Constanța au identificat un bărbat, de 38 de ani, care a condus un autoturism pe raza municipiului Constanța, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,96 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la spital pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge. Acesta a fost implicat într-un eveniment rutier soldat cu pagube materiale. 


La data de 30 decembrie a.c., în jurul orei 00. 10, polițiști din cadrul Secției 3 au identificat un bărbat, de 21 de ani, care a condus un autoturism pe strada Lebedei din municipiul Constanța, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice și fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,72 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la spital pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge. 


În cauze, au fost întocmite dosare de cercetare penală. 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.7042 secunde