Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Dobrogea” și-a prezentat activitatea pe luna iulie

287

Articole de la același autor

Astăzi, la punctul de prim ajutor din spatele Hotelului Ovidiu, a avut loc o declarație de presă organizată de către Inspectoratul Județean pentru Situații de Urgențe (IJSU) „Dobrogea” Constanța. Evenimentul a avut ca scop prezentarea bilanțului pentru prima lună de la operaționalizarea punctelor temporare de lucru pe litoral.

În cadrul evenimentului, purtătorul de cuvânt al IJSU „Dobrogea”, locotenent Anamaria Stoica, a făcut o listă a evenimentelor de pe luna iulie la care au fost solicitate echipele de intervenție. „Pe linia prevenirii situațiilor de urgență, în prima lună de la operaționalizarea punctelor temporare de lucru pe litoral, personalul Inspecției de Prevenire a executat 224 controale din domeniul de activitate turism, comerț și altele, în urma cărora au fost constatate 1.169 deficiențe și au fost aplicate 973 avertismente și 190 de amenzi în cuantum de 1.783.000 lei.

În perioada 30 iunie-30 iulie, echipajele corturilor de prim ajutor și ambulanțelor SMURD B2 ce le deservesc au asistat medical 876 persoane, 439 dintre acestea fiind transportate la spital. De asemenea, de la începutul sezonului estival până în prezent, 20 persoane au fost salvate de la înec, în timp ce 9 persoane au decedat din cauza accidentelor prin submersie”, a declarat Anamaria Stoica.

Cele mai multe intervenții efectuate de echipele IJSU Constanța în luna iulie au avut loc în stațiunile Eforie Nord, în Costinești și Mamaia. În Eforie Nord au fost 242 de cazuri, în Costinești, 219, iar în Mamaia, 167 de intervenții.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 17 Ianuarie 2018
Stire din Politică-Administrație : Klaus Iohannis, declarații de presă
Miercuri, 17 Ianuarie 2018
Stire din Politică-Administrație : Liviu Dragnea, declarații de presă
Pagina a fost generata in 0.3247 secunde