Iubiți animalele? Alăturați-vă la această campanie de adopție și faceți viața unui cățel fericită!

158

Articole de la același autor

De la începutul anului 2020 au fost adoptați 111 căței, unul a fost revendicat de proprietar și pentru 10 s-au depus cereri de adopție.

În acest moment în Adăpostul public pentru animale abandonate, situat pe strada Vârful cu Dor nr.5, peste 150 de căței așteaptă o familie.

Anul trecut 1294 de câini comunitari și-au găsit un cămin și 45 au fost revendicați. De asemenea, niciun câine nu a fost eutanasiat, deoarece nu eutanasierea reprezintă soluția pentru gestionarea în mod sănătos a problemei câinilor fără stăpân, ci adopția.

În acest sens, constănțenii sunt încurajați să se alăture campaniei de adopție lansate de primăria municipiului Constanța, "Adoptă un cățel!" Solicitările se pot introduce imediat ce patrupedul a fost cazat în adăpostul public, însă preluarea lui este posibilă începând cu a 8-a zi lucrătoare din momentul cazării.

Câinii vor fi încredințați spre adopție numai după ce au fost consultați de către medicul veterinar, deparazitați, vaccinați antirabic, sterilizați și identificați prin microcipare. Serviciul Gestionare Animale Abandonate poate fi contactat la numărul de telefon 0733.045213.

Cei interesați pot vizita Adăpostul Public pentru Animale Abandonate:

- luni, marți, miercuri și vineri, între orele 10.00 și 14.00;

- joi, între orele 9.30 și 17.30.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.559 secunde