Stăpânii câinilor fără botniță, amendați de polițiștii locali

236
Stăpânii câinilor fără botniță, amendați de polițiștii locali - amenzi1-1565123386.jpg

Articole de la același autor

Lucrătorii Direcției Generale Poliția Locală Constanța din cadrul Primăriei Municipiului Constanța au efectuat, zilele acestea, o mulțime de controale. Ei au verificat respectarea normelor rutiere, a celor legate de menținerea curățeniei pe raza municipiului Constanța, desfășurarea în condiții legale a activităților comerciale și a serviciilor de piață, precum și respectarea normelor de conviețuire socială.


În vizorul oamenilor legii au intrat cartierul KM 5, strada Viorelelor, piața Km 4-5, cartierul Anda, cartierul Km 4, cartierul Poarta 6, parcul Poarta 6, Poarta 5, cartierul CET, cartierul Medeea, Zona Industrială, piața Abator, piațeta Far etc.


În urma controalelor au fost aplicate opt sancțiuni contravenționale, în valoare de 2.490 lei, din care cinci amenzi pentru săvârșirea în public de acte/fapte obscene, desenarea fără  drept a recipientelor de colectare selectivă a resturilor menajere, consum de băuturi alcoolice în loc nepermis. Un alt constănțean a fost sancționat pentru că își plimba câinele într-un loc public fără botniță. 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4201 secunde