Se lucrează la reabilitarea infrastructurii stradale din oraș

203
Se lucrează la reabilitarea infrastructurii stradale din oraș - selucreaza1-1565123200.jpg
Reabilitarea trotuarelor din oraș continuă. Săptămâna aceasta, spre exemplu, angajații SC Confort Urban SRL lucrează de zor la trotuarele de pe strada I.G. Duca, tronsonul cuprins între bulevardul Ferdinand și strada Constantin Brătescu, pe strada Ion Bănescu, pe strada Tudor Vladimirescu, între strada Mircea cel Bătrân și bulevardul Tomis,  pe strada Poporului, între strada Petru Vulcan și strada Mihai Viteazu. Nici cartierul Baba Novac nu fost lăsat deoparte. Aici, va fi reabilitat tronsonul cuprins între strada Crinului, strada Soveja și strada Patriei.


Potrivit declarațiilor reprezentanților Primăriei Constanța, în același timp, se vor realiza lucrări de frezare și de asfaltare a carosabilului pe strada Soveja, între strada Baba Novac și bulevardul Tomis, iar pe strada Patriei se va decoperta stratul de asfalt.


Totodată, echipele administratorului tramei stradale vor acționa și în această săptămână pe strada Prelungirea Recoltei, pe strada Alexandru Bogza și în curtea Școlii Gimnaziale nr. 24 "Ion Jalea" din Constanța.
De asemenea, va continua amenajarea de noi locuri de parcare pe strada Dezrobirii, pe strada Cutezătorilor și pe strada Plantelor.


Conform graficului de lucru, se vor realiza marcaje rutiere pe străzile Baba Novac, I.L. Caragiale, în zona intersecției străzii I.G. Duca cu bulevardul Alexandru Lăpușneanu și se vor dezafecta cablurile neetichetate pe bulevardul I.C. Brătianu. Totodată, vor fi amplasați stâlpi pentru protecția pietonilor pe strada Poporului și pe strada Baba Novac.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3676 secunde