Administrația locală continuă reabilitarea trotuarelor

218
Administrația locală continuă reabilitarea trotuarelor - administratialocala-1565034298.jpg

Articole de la același autor

Primăria Municipiului Constanța, prin SC Confort Urban SRL, continuă în această lună reabilitarea trotuarelor pe strada I. G. Duca, între bulevardul Ferdinand și strada Constantin Brătescu, pe strada Ion Bănescu, pe tronsonul delimitat de strada Mircea cel Bătrân și bulevardul Tomis al străzii Tudor Vladimirescu, pe strada Mircea cel Bătrân, între strada Ștefan cel Mare și bulevardul Mamaia și pe strada Mihai Viteazu, perimetrul delimitat de strada Traian și bulevardul Ferdinand.


În același timp, se va asfalta carosabilul pe strada Soveja, între strada Baba Novac și bulevardul Tomis. Pe strada Patriei, se va interveni atât asupra zonei destinate circulației pietonilor cât și pe partea carosabilă.


De asemenea, vor continua lucrările de asfaltare pe străzile Prelungirea Recoltei și Alexandru Bogza și se va reabilita spațiul aferent Liceului Teoretic "Ovidius". 


În ceea ce privește amenajarea de noi parcări, conform graficului de lucru, în luna august se va acționa pe strada Cutezătorilor, bl. IV10, pe strada Dezrobirii, bl. ID2, pe strada Plantelor, bl. IS5, pe strada Farului la intersecția cu strada Docherilor, pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu, bl. LT2. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3406 secunde