Iubitorii de animale protestează împotriva eutanasierii

240
5

Articole de la același autor

Câteva zeci de persoane s-a adunat la Universitatea București, în fața Teatrului Național, pentru a protesta față de eutanasierea câinilor comunitari, susținând că aceasta nu este o soluție și pronunțându-se în favoarea sterilizării.

Manifestanții, cu vârste cuprinse între 20 și 60 de ani, câțiva veniți cu câinii de companie, au afișat pancarte cu mesaje ca: "Nu eutanasierii, da sterilizării", "Stop masa-crului, noi suntem vocea lor", "Copiii iubesc maidanezii. Nu eutanasiați sufletul copiilor. Alegeți viața".

Demersul vine după declarația primarului Capitalei, Sorin Oprescu, prin care acesta cheamă populația la un referendum în urma căruia aceștia să decidă soarta patrupedelor. 

Comentează știrea

florin
9 septembrie 2013
maidanezi

dragilor...sunteti liberi sa ii luati in case pe toti. eu sustin eutanasierea. numai asa scapam rapid de muscaturi, mizerie, zgomot si devenim si noi o tara la nivel european...cum ne place sa ne tot laudam dar nu avem nimic din ea. astept ca mazare sa face ceva in sensul asta

boo
9 septembrie 2013
de 11 ani

o ardeti cu placa asta! Vedeti ce s-a rezolvat. Daca ii iubiti, ii luati acasa! Nu ii lasati pe spatiul comunitar. Eu va rog sa numiti o singura tara care a rezolvat problema maidanezilor fara eutanasiere. Si atunci va dau dreptate. Nu va e teama ca veti fi blestemati de sufletele nevinovate omorite, mutilate, muscate? Mazare sa tina cont de faptul ca daca nu ia masurile necesare pentru a evita accidente neplacute (muscaturi, omorarea oamenilor etc.) e pasibil de pedeapsa penala. Legile actuale PERMIT EUTANASIEREA! Ce e, va e frica? Or sa va cada afacerile necurate si ramienti fara bani? Treceti la afaceri cisntite, dragilor, nu mai apelati la afaceri minjite cu sange uman.

Definitia OMULUI
9 septembrie 2013
pt 1 si 2

Omul este un mamifer biped (asta cat nu se imbata manga de ia pozitia de mers pe jos in patru labe SAU mersul ramei, cazut in strada, fleoarta de beat cu toti banii de chenzina bauti), ganditor (aici e cu vedere deschisa, alegerea lui Mazare e cea mai buna dovada de prostie), VORBITOR (ce p.....la mea, o ardeti etc. etc din aceeasi gama), fauritor de unelte (port cutitu la mine ca batista la butoniera, ce-am facut eu am omacat 20) Iata Omul cea mai perversa fiinta. Uite cine are drept de viata si de moarte.Ca noi ca oameni una spunem, alta facem. De ce nu se controleaza la sange cum au fost gestionati BANII alocati din fonduri europene pt aceste nefericite fiinte omorate in cele mai atroce conditii ?! Nu vrem, de aici sugem ! Partie miseilor frustrati spre asasinare, sunt in elementul lor de "oameni".

copil
9 septembrie 2013
Maidanezii

Cand animalul uciede un om Lumea-ntreaga striga ca-i o fiara Dar cand omul ucide un animal Dece lumea-ntreaga tace? Suntetm singura tara care si-a ucis presedintele iar acuma vreti sa ne luati si animalele? Faceti-va treaba voastra si scapatine de maidanezii care umbla in 2 picioare si te asteapta prin locuri intunecate sa iti dea cu ceva in cap ca sa iti ia si ultimul banut din buzunar. Voi nu aveti alta rezolvare la aceasta problema decat moartea?

Maidanezii
4 mai 2014
www.facebook.com/Eutanasiati.Maidanezii

Maidanezii au terorizat romania dar gata ajunge , sa fie EUTANASIATI IN MASA .

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.6958 secunde