JALE LA CONSTANȚA / Amenzi pentru mâncare și carne stricată

235
JALE LA CONSTANȚA / Amenzi pentru mâncare și carne stricată - dsv1495469227-1520243116.jpg

Articole recomandate

DSVSA Constanța a verificat, pe parcursul săptămânii trecute, 65 de obiective. Au fost vizate  trei centre de prelucrare lapte, un centru sacrificare animale, o unitate procesare carne, o unitate procesare lapte, o unitate produse proaspete din pescuit, 13 măcelării, trei carmangerii, două pescării, două depozite alimentare, două restaurante, trei cantine, două unități tip catering, o unitate tip fast food, un bar, opt super/hipermarket-uri, două magazine alimentare, nouă laboratoare cofetărie-patiserie, un transportator animale vii, o unitate de comercializare produse congelate, trei unități de reambalare, un depozit de semințe consum, o unitate fabricare bere, o unitate produse conservate de patiserie, o unitate fabricare produse alimentare congelate, o unitate fabricare produse congelate.


Au fost confiscate și retrase de la vânzare, următoarele produse alimentare: carne și produse din carne – 2768 de kg, lapte și produse lactate – 585 de kg, pește și produse din pește – 751 de kg, ouă – 39 de kg. Valoarea acestora este în cuantum de 43.941 de lei.


"Produsele confiscate au fost dirijate către unități de neutralizare a subproduselor de origine animală și a produselor derivate care nu sunt destinate consumului uman și distruse prin incinerare", precizează reprezentanții DSV Constanța.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.619 secunde