Koç Healthcare din Turcia şi-a deschis prima reprezentanță medicală din România, la Constanţa

13286

Articole de la același autor

Sfârşitul de săptămână a venit cu veşti bune pentru constănţeni. Koç Healthcare, divizia de sănătate a renumitului concern Koç din Turcia, a deschis în cursul zilei de vineri, 21 octombrie, prima reprezentanță medicală din România, în orașul Constanţa, pe bulevardul Mamaia nr. 132. La inaugurare au participat consulul Turciei la Constanţa, Emre Yurdakul, subprefectul Ali Şenol şi numeroşi invitaţi.

Pentru cei care nu ştiu, Koç Healthcare este o rețea premium de spitale şi clinici, dintre care amintim American Hospital Istanbul, Koç University Hospital, American Hospital Bodrum, American Medical Center İstanbul și Koç Saglik Yanimida (telemedicină, asistență la domiciliu și sănătate la locul de muncă). De asemenea, este cel mai mare grup de afaceri din Turcia din sectorul privat, fiind și singura companie din Turcia nominalizată în clasamentul prestigioasei reviste de afaceri Fortune Global 500.

Altfel spus, Koç Healthcare este mai mult decât un spital sau o clinică, este locul în care pacienții se bucură de tehnologie modernă, profesionalism, calitate și rezultate pe măsura așteptărilor. Comunicarea cu personalul medical este deschisă și sunt încurajate discuțiile pacient- doctor, pentru ca actul medical să se desfășoare cât mai simplu cu putință, a precizat Erhan Bulutcu, CEO Koç Healthcare. La rândul său, directorul International Patient Programs al Koç Healthcare, dr. Bahadır Cüneyt Şenel este de părere că prin procesele permanente de îmbunătățire a serviciilor și prin cunoștințele cadrelor medicale ce se specializează în mod constant, pacienții KOÇ HEALTHCARE beneficiază de cele mai bune condiții pentru remedierea diverselor probleme medicale. La momentul actual, în spitalele Koç Healthcare pot beneficia de tratamente peste 800 de pacienți, există 111 locuri la terapie intensivă, 400 cabinete medicale și 41 săli de operație. Koç Healthcare înseamnă excelență în serviciile de sănătate cu 15 acreditări internaționale, inclusiv JCI, Leed și ISO.

Coordonatorul medical al American Hospital International Patient Programs/ Koç Healthcare România Country Manager, dr. Lakme Eren consideră că un număr semnificativ de persoane au accesat serviciile grupului Koç Healthcare în cursul ultimilor ani pentru diferite analize, investigații, tratamente medicale care nu pot fi realizate în Constanța sau România. Toate acestea au condus la necesitatea înființării unei reprezentanțe în Constanța a Koç Healthcare, care este și o mare împlinire personală a dr. Lakme Eren, născută în județul Constanța. „În acest spaţiu, vor veni periodic specialiştii de la spitalele din Turcia şi vor consilia pacienţii, în funcţie de afecţiunile sau de simptomele pe care le prezintă. Deci, aici nu este un centru de tratare, ci de informare şi orientare a bolnavilor. Prin intermediul acestui oficiu, putem face telemedicină. Pacienţii pot fi evaluaţi online de specialiştii din Turcia, vor fi consiliaţi, li se va recomanda un tratament personalizat, iar prin intermediul departamentului nostru de relaţii cu pacienţi străini, ei vor fi luaţi în îngrijire”, a declarat aceasta. Precizăm că toate consultaţiile din Constanţa sunt gratuite. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4294 secunde