La ce trebuie să fim atenți atunci când ne angajăm

81
La ce trebuie să fim atenți atunci când ne angajăm - angajari-1711134696.jpg

Articole de la același autor

Specialiștii atrag atenția asupra unor aspecte care ar trebui să ne dea de gândit la un loc de muncă. Chiar dacă acceptăm un loc de muncă unde există semnale de alarmă, citirea indiciilor ne poate ajuta să nu fim surprinși când ajungem acolo.

Potrivit specialiștilor, cea mai frecventă problemă la angajare este haosul. Este posibil ca pentru o firmă, echipa de recrutare să nu aibă cea mai mare prioritate sau, pur și simplu, oamenii sunt dezorganizați. De asemenea, un alt indicator la fel de important este birocrația. Potrivit specialiștilor, procesele de angajare care implică prea multe etape sau finalizarea unor proiecte de probă, sunt adesea relicve ale unei epoci trecute. Totodată, există companii care sunt excesiv de vagi în ceea ce privește rolul, grupul și chiar compania. Vorbesc despre o misiune grozavă, dar nu răspund la întrebări directe despre orice, de la remunerație la organizare. De multe ori, angajatorii s-ar putea să ascundă condiții de muncă teribile în spatele ușilor închise, așa că acest aspect necesită multă atenție.

Nu în ultimul rând, specialiștii spun că mai trebuie să fim atenți și la firmele care pretind că îi angajează doar pe cei mai buni și vor să ne facă să credem că suntem norocoși. Această îngâmfare duce la multe aspecte problematice la angajare. Companiile care procedează astfel au adesea interviuri abuzive în care un grup de experți îi hărțuiește practic pe candidați. Ele îngrămădesc o muncă prealabilă nesfârșită pe care apoi o judecă într-un mod dur și batjocoritor. Nu permit niciodată candidatului să pună întrebări la fel de provocatoare firmei sau îi resping instantaneu pe cei care o fac.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0797 secunde