La două luni de la dezastrul de la Crevedia, primarul și-a mărit salariul

364
La două luni de la dezastrul de la Crevedia, primarul și-a mărit salariul - primaruldincrevediasiamaritsalar-1699982255.jpg

Articole de la același autor

Primarul din Crevedia și-a mărit salariul, la două luni de la exploziiile devastatoare.


La două luni de la explozia de la Crevedia, consilierii locali au aprobat majorarea salariilor primarului, angajaților din primărie și a indemnizației lor.

Doar trei abțineri au fost la acest proiect: Valeriu Șerban și Marius Dincă, ambii de la PNL și Ionuț Năstase, de la USR.

Totodată, proiectul de hotărâre a fost votat de toți cei opt consilieri locali social democrați, care susțin proiectele primarului Florin Petre.

Acesta este încă membru PSD, deși premierul Marcel Ciolacu susținea că l-a dat afară din partid după explozie, scriu jurnaliștii de la Expresul de Buftea, potrivit antena3.ro.

Pentru majorarea salariilor au votat și ceilalți doi consilieri ai PNL, Ioana Dumitru și Costel Burete Giulianu.

Potrivit proiectului de hotărâre, indemnizația unui consilier local va fi de aproape 1.000 de lei și va trebui să participe la una sau două ședințe pe lună.

Salariul primarului va fi de 16.500 de lei pe lună, al viceprimarului de 13.200 de lei pe lună, iar secretarul general al Primăriei Crevedia va primi 11.500 de lei salariu.

De asemenea, consilierul personal al primarului, Săndel Mihalache, va încasa 7.734 de lei lunar, iar salariul șoferului ajunge la 7.822 de lei. Primăria Crevedia are 38 de angajați.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5954 secunde