Localităţi care rămân miercuri fără curent electric

244
Localităţi care rămân miercuri fără curent electric - x-curent-1687257065.jpg

Articole de la același autor

În ultima perioadă, E-Distribuţie Dobrogea a redus pe cât posibil numărul întreruperilor programate pentru buna administrare și funcționare a rețelei de distribuție a energiei electrice, pentru a minimiza disconfortul clienților. Astfel, lucrările au fost reduse la cele care sunt necesare. Următoarele întreruperi se vor realiza pentru a asigura capacitatea rețelei de a funcționa și alimenta clienții în bune condiții. Miercuri, între orele 9:00-12, nu vor beneficia de curent electric consumatorii din oraşul Năvodari, cu domiciliul pe străzile Rândunelelor, Ogorului, Castanilor, Culturii şi Albinelor.

În municipiul Constanţa, vor fi afectaţi între orele 9:00 - 17:00, locuitorii de pe bulevardul Mamaia nr. 264, strada Bogdan Petriceicu Hașdeu, strada Ghioceilor. De asemenea, nu va fi lumină în

Eforie Nord, în intervalul 8:30 - 16:30, pe strada Tudor Vladimirescu, Sportului, Eminescu, Dorobanţi, Griviţei, 1 Mai, Hotel Minerva, Hotel Smarald, Hotel Făgăraş, Hotel Mirage, Hotel Blue, Hotel Rhodos, Hotel Mondial, aleea Specială. Alte întreruperi vor mai avea loc în oraşul Năvodari, pe străzile T2, T13, T14, dar şi în localitatea Galeşu, pe străzile Nazarcea, Berzei, Valea Mare, aleea Bucureştilor, Calea Ovidiu, străzile Livezilor şi Independenţei. Întreruperile sunt valabile în intervalul 9:00 - 17:00. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0857 secunde