Campanie la Mangalia

"Locul deșeurilor nu este în preajma ta!"

130

Articole de la același autor

Sâmbătă și duminică, la Mangalia, va avea loc o nouă campanie de reciclare a deșeurilor electrice și electronice, organizată de Asociația Română pentru Reciclare RoReC, în parteneriat cu Primăria Mangalia și cu sprijinul societății de salubrizare Polaris.

Sub deviza "Locul deșeurilor nu este în preajma ta!", pe platoul din fața Casei de Cultură, între orele 9,00 și 18,00, se află un punct de colectare unde cetățenii orașului pot veni să depoziteze obiecte electrice și electrocasnice defecte. Fiecare deponent va primi cupoane valorice pentru aparatele electrice mari întregi (combine, vitrine și lăzi frigorifice, frigidere, congelatoare, mașini de spălat rufe etc.) și va avea ocazia de a participa la o tombolă cu premii pentru orice alt aparat electric predat.

Tragerea la sorți a taloanelor completate va avea loc, duminică, 6 iulie, de la ora 18,30, la sediul Poliției Locale din localitate, situat pe str. Delfinului nr.1. Premiile oferite de organizatori constau într-o cafetieră, un fier de călcat, un ferăstrău vertical și o mașină de găurit. Pentru preluarea gratuită de la domiciliu a aparatelor de mari dimensiuni sau de la instituții și societăți comerciale, doritorii pot suna la numărul de telefon 0751.302.127. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 02 Iulie 2014
Stire din Social : Mediul marin, în pericol
Pagina a fost generata in 0.3306 secunde