Locuri de muncă pentru şomerii de peste 35 de ani

490
Locuri de muncă pentru şomerii de peste 35 de ani - locuri-1613923864.jpg

Articole de la același autor

Şomerii cu vârsta de peste 35 de ani au la dispoziţie proiectul „Reactivate”, care se adresează atât lor, cât şi angajatorilor cu nevoi de recrutare din toate ţările UE. Acesta are ca scop asigurarea legăturii dintre angajatorii cu posturi vacante greu de ocupat, cu candidaţii calificaţi din toată Europa.

De fapt, acest proiect se referă doar la locuri de muncă. Cu toate acestea, stagiile şi uceniciile pot fi acoperite de alte proiecte „Reactivate”. De precizat că şomerii care caută un loc de muncă, interesaţi să participe la „Reactivate”, trebuie să contacteze un consilier EURES pentru a obţine sprijin.

De asemenea, şomerii care caută un loc de muncă pot beneficia de un pachet de servicii de mobilitate care conţine mediere pe un loc de muncă adecvat, date de contact ale angajatorului şi pregătire înainte de a ocupa un loc de muncă în străinătate.

Toate cererile de a lua parte la „Reactivate“ trebuie să fie gestionate şi trimise de către personalul EURES/serviciile publice de ocupare. În acelaşi timp, şomerii care caută un loc de muncă şi care iau parte la proiect printr-un pachet de servicii de mobilitate pot primi sprijin financiar. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 20 Februarie 2021
Stire din Social : Asistenţii maternali, la mare căutare
Sâmbătă, 06 Februarie 2021
Stire din Economie : CERONAV coordonează un nou proiect european
Pagina a fost generata in 1.0209 secunde