Locuri de muncă/ Vezi aici oferta pentru săptămâna aceasta

210
Locuri de muncă/ Vezi aici oferta pentru săptămâna aceasta - ajofm-1332662694.jpg
Constănțenii care își caută un serviciu au la dispoziție, săptămâna aceasta, 308 locuri de muncă. O mare parte din acestea sunt în domeniul construcțiilor, dar și în comerț și alimentație publică.

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă propune, în intervalul 23 - 30 martie 2012, posturi de agent comercial, amanetar, bucătar, bufetier, cameristă hotel, confecționer articole hârtie, dulgher (exclusiv restaurator), electrician în construcții, expert în securitatea și sănătate în muncă, faianțar, fierar betonist, fochist pentru cazane mici de abur, instalator instalații tehnico-sanitare și de gaze, lăcătuș mecanic, lăcătuș mecanic de întreținere și reparații universale, lucrător în bucătărie (spălător vase mari), manipulant mărfuri, mecanic auto, operator calculator electronic și rețele, operator mase plastice, recepționer hotel, referent comerț exterior, sculer-matrițer, șofer autocamion/mașină de mare tonaj, sudor, taxator, tehnician mașini și utilaje, zidar rosar-tencuitor, zugrav.

Persoanele interesate se pot adresa A.J.O.F.M. Constanța, strada Lacului nr. 14, telefon 0241/481.537, inspector de specialitate Bogdan Petică, e-mail [email protected].

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 24 Martie 2012
Stire din Social : Cum va fi vremea astăzi, la Constanța
Sâmbătă, 24 Martie 2012
Stire din Social : Cum va fi vremea în week-end
Sâmbătă, 24 Martie 2012
Stire din Social : Casele fantomă ale Constanței
Pagina a fost generata in 1.5345 secunde