Litoralul românesc: un dezastru, în pragul deschiderii sezonului VIDEO

227
Litoralul românesc: un dezastru, în pragul deschiderii sezonului VIDEO - litoral97655400-1332663555.jpg
Cu doar o lună înainte de deschiderea sezonului estival, litoralul este o ruină. Multe terase au fost părăsite și zidurile stau să cadă. Falezele sunt măturate doar de vânturile puternice, pentru că autoritățile se încurcă în hârtii. Primii care suferă sunt hotelierii pentru că, spun ei, și anul acesta vecinii bulgarii vor câștiga bătălia turismului estival, relatează Realitatea TV.

Plaja din staținea Neptun este departe de a fi gata la 1 mai. Lipsește o parte din faleză. Administrația plajei spune că nu poate face nimic pentru că primăria din Mangalia și Apele Române se ceartă pe cine trebuie să administreze și cine trebui să-l ajute în rezolvarea acestei probleme.

Până una alta, specialiștii de la Apele Române vor să controleze invazia algelor, motiv pentru care, în anii trecuți, mulți turiști și-au schimbat destinația.

La mal situația nu este roză. În stațiunea Neptun muncitorii sapă șanțuri pentru utilități și lucrează la străzi. Proiectul ar trebui finalizat în vara lui 2013, așa că dacă aveți bilet la la Neptun sau Olimp, așteptați-vă la mult...praf. Nici nordul litoralului nu va fi pregătit pentru 1 mai.

Terasele din Eforie Nord par să nu fie gata pentru turiști. Nimeni nu lucrează la ele, iar zona este pur și simplu părăsită. În același timp plaja din stațiune nu este lucrată de nimeni. Avem paravane de zăpezi, iar nisipul arată ca după furtună.

Cu toate acestea, Ministrul turismului pare optimist.

Sezonul estival se deschide pe litoralul românesc la 1 Mai. Cel bulgăresc este deja deschis.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 24 Martie 2012
Stire din Social : Cum va fi vremea astăzi, la Constanța
Sâmbătă, 24 Martie 2012
Stire din Social : Cum va fi vremea în week-end
Sâmbătă, 24 Martie 2012
Stire din Social : Casele fantomă ale Constanței
Pagina a fost generata in 2.052 secunde