Loteria bonurilor fiscale a fost desfiinţată

196
Loteria bonurilor fiscale a fost desfiinţată - loto-1655830862.jpg
Loteria bonurilor fiscale, care consta în extragerea aleatorie de numere, în vederea acordării de premii în bani, persoanelor fizice rezidente şi nerezidente în România, deţinătoare de bonuri fiscale care atestă cumpărarea de bunuri sau servicii pe teritoriul României, a fost desfiinţată oficial, potrivit Antena3.ro


Loteria bonurilor fiscale a fost suspendate începând cu a doua jumătate a anului 2020 conform Ordonanţei de Urgenţă nr. 153 din 3 septembrie 2020 pentru instituirea unor măsuri fiscale de stimulare a menţinerii/creşterii capitalurilor proprii, precum şi pentru completarea unor acte normative, publicată în Momitorul Oficial nr. 817 din 4 septembrie 2020.


În plus, documentul prevede şi "faptul că nepromovarea prezentului act normativ ar avea consecinţe negative în sensul că ar conduce la cheltuirea nejustificată a resurselor bugetare necesare pentru organizarea Loteriei bonurilor fiscale, tocmai într-o conjunctură economică şi politică ce reclamă administrarea prudentă a resurselor bugetare".


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4929 secunde