Luna curățeniei în trenuri și gări

164
Luna curățeniei în trenuri și gări - curatenietren-1460899248.jpg

Articole de la același autor

Pentru că aprilie este cunoscută drept luna curățeniei, CFR Călători a demarat deja campania Trenuri curate - călătorii minunate. Aceasta se desfășoară la nivel național, în trenuri și alte locații feroviare.


Campania constă în diferite acțiuni de curățenie și igienizare, se bazează pe eforturile comune ale feroviarilor, pasionaților de călătorii cu trenul și pasagerilor, și are scopul de a oferi publicului un climat plăcut de călătorie.


"Merităm cu toții trenuri curate și călătorii de calitate. Dorința de schimbare nu stă într-un salariat, se regăsește în fiecare dintre noi și pornește de la valori individuale și mentalități. Sperăm că eforturile tuturor celor implicați vor fi apreciate și respectate de către noi toți. Un tren curat înseamnă o călătorie civilizată. Numai împreună vom reuși!", declară directorul general al CFR Călători, Iosif Szentes.


Astfel, vagoanele vor fi curățate radical, vor fi curățate tapițeriile, cabinele, toaletele, vor fi spălate și reparate perdelele, vor fi demontate și vopsite coșurile de gunoi. În compartimente, va fi reparată melamina deteriorată, vor fi reparate ferestrele, închizătorile și opritorile și vor fi reglate ușile. De asemenea, vor fi verificate și reparate ușile laterale și ușile frontale, iar, pe exterior, vagoanele vor fi spălate și vor fi refăcute inscripțiile. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 20 Februarie 2016
Stire din Social : Reduceri de prețuri la Trenurile Zăpezii
Vineri, 01 Aprilie 2016
Stire din Economie : Economia, pe scurt
Pagina a fost generata in 0.63 secunde