Magazinele de vise, încă o afacere profitabilă pe internet

590
Magazinele de vise, încă o afacere profitabilă pe internet - spice-1314261521.jpg

După ce autoritățile au decis închiderea magazinelor de vise, afacerile continuă pe Internet . Potrivit Antena3.ro, România se află la loc de frunte în topul țărilor cu site-uri unde se comercializează substanțe etnobotanice, alături de Marea Britanie, Germania și Olanda.

În ciuda restricțiilor, substanțele cu efecte halucinogene sunt în continuare la mare căutare. Ca să nu fie prinși, ci care dețin site-uri unde se vând etnobotanice folosesc codurile ".com" sau ".net".

Potrivit unui studiu realizat de Agenția Națională Antidrog, site-urilor unde se vând etnobotanice au fost cel mai mult accesate locuitorii din Iași, București și Cluj-Napoca.

Din cauza acestora, numărul minorilor care consumă droguri legale a crescut semnificativ. Un alt fenomen îngrijorător este că mulți dintre consumatorii de substanțe psihoactive au revenit la drogurile de mare risc odată cu închiderea magazinelor de vise. Statisticile oficiale arată că cei mai mulți consumatori de etnobotanice sunt bărbați care provin din mediul urban și nu au ocupație. În ultimul an, medicii au avut sute de pacienți care au ajuns la Urgente din cauza consumului acestor substanțe.





Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 13 August 2011
Stire din Actual : Drogurile, sursa violențelor din Anglia
Pagina a fost generata in 0.3062 secunde