Magazinele Enel, închise! Ce soluţii au constănţenii, în acest context

2129
Magazinele Enel, închise! Ce soluţii au constănţenii, în acest context - x-magazinele-enel-1689589743.jpg
Magazinele Enel din judeţele Călărași, Constanța, Ialomița și Tulcea vor fi închise joi, 20 iulie 2023, dată desemnată la nivelul industriei drept Ziua Energeticianului. Serviciul de call center va funcționa conform programului normal.

În celelalte zile, magazinele Enel vor funcţiona conform programului obişnuit.
 

„Cea mai mare parte a operațiunilor pot fi realizate prin canale digitale și nu necesită deplasarea în magazinele Enel. De aceea, recomandăm clienților să folosească în continuare opțiunile digitale de comunicare, de primire și de plată a facturii, precum și contractarea online”, transmit reprezentanţii companiei.


Pentru a trimite indexul pentru electricitatea consumată, pe lângă secțiunea Index din cadrul aplicației MyEnel, clienții pot apela (în timpul perioadei de telecitire specificată pe factură) numărul de telefon gratuit 0800.07.08.09 sau numărul cu tarif normal 021.9977.
 

Mai mult, clienții pot alege să utilizeze aplicația MyEnel.


În cazul în care clienții doresc în continuare să efectueze plata în numerar, o pot face la automatele de plată de tip self-pay.

Alte variante pentru achitarea facturii mai sunt: ATM–uri (bancomate), debit direct, internet sau transfer bancar.Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.648 secunde