Mai multe autobuze RATC își schimbă traseele. Iată pe unde vor circula

607
2
Mai multe autobuze RATC își schimbă traseele. Iată pe unde vor circula - ratcautobuz48-1384188602.jpg

Articole de la același autor

Autobuzele de pe liniile 44, 51 și 48 își schimbă traseele, timp de două zile. Acestea vor circula deviat mâine și poimâine, pe 13 și 14 noiembrie.

"Din cauza lucrărilor de reabilitare și modernizare a sistemului de alimentare cu apă și canalizare în municipiul Constanța, pe care le execută S.C. RAJA S.A. pe strada Mihai Viteazu, la intersecția cu străzile Constantin Brătescu și Țepeș Vodă, suntem nevoiți să deviem traseele autobuzelor de pe liniile 44, 51 și 48", a explicat directorul general al Regiei Autonome de Transport în Comun Constanța, Ovidiu Cristian Tănase.

Potrivit acestuia, liniile 44 și 51, de la Casa de Cultură vor intra pe strada I.G. Duca, apoi vor merge pe b-dul Ferdinand, strada Mihai Viteazu, strada Traian, vor întoarce la Poarta 2 - Port și vor reveni pe strada Traian, b-dul Tomis, b-dul Ferdinand, strada I.G. Duca, după care vor intra pe traseul normal. Linia 48 va circula de la Poarta 2 Port, pe strada Traian și pe b-dul Tomis, după care pe b-dul Ferdinand va intra pe traseul normal.

De asemenea, din cauza lucrărilor de introducere a cablurilor de fibră optică în subteran de pe strada Răscoalei, la intersecția cu b-dul Ferdinand, circulația autobuzelor pe strada Răscoalei se anulează în perioada lucrărilor. Autobuzele de pe linia 43 vor circula pe b-dul Tomis, până la b-dul Ferdinand, unde vor intra pe traseul normal. Strada Unirii va fi anulată și călătorii se vor putea îmbarca de pe bulevardul Ferdinand, în stația "Centru". Stația "Colegiul Pedagogic" va fi anulată. 

Comentează știrea

AFACEREA TA
12 noiembrie 2013
GHIDUL PENTRU AFACEREA TA

Iata cum Afacerea ta cu Ciuperci devine profitabila in doar 170 de zile si iti aduce la o micro-ferma de 100 mp amenajata pe 3 nivele, 80-100 kg ciuperci/mp/an, la 7-8 lei/kg obtii un profit de 23.000euro pe an. Pentru mai multe detalii vizitati:www.cultivareaciupercilor.ro

replica hermes bracelet
20 noiembrie 2013
replica hermes bracelet

hermes replica with box Stiri Social : Mai multe autobuze RATC își schimbă traseele. Iată pe unde vor circula | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online replica hermes bracelet http://www.delpuertopropiedades.com/images/hermes-birkin-fake.html

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 16 Octombrie 2013
Stire din Eveniment : Autobuz RATC, furat de un fost angajat
Pagina a fost generata in 0.6892 secunde