Mai multe localităţi din judeţ, fără curent electric, astăzi

109
Mai multe localităţi din judeţ, fără curent electric, astăzi - curent-1608480409.jpg

Articole de la același autor

E-Distribuţie Dobrogea a redus pe cât posibil numărul întreruperilor programate pentru buna administrare și funcționare a rețelei de distribuție a energiei electrice, pentru a minimiza disconfortul clienților. Lucrările au fost reduse la cele care sunt necesare pentru a asigura capacitatea rețelei de a funcționa și a alimenta clienții cu energie electrică în bune condiții.



Cu toate acestea, mai multe întreruperi se vor realiza săptămâna aceasta, pentru a efectua lucrări temporare de întreţinere ale reţelelor. Astăzi, în municipiul Constanţa, între orele 8.00 şi 16.00, sunt afectaţi consumatorii agenţi economici de la ieşirea spre localitatea Valu lui Traian, inclusiv fermele din zonă, Gara CFR Valu lui Traian, Staţiunea de Cercetare – Dezvoltare Agricolă Valu lui Traian.


Între orele 9.00 şi 17.00, sunt anunţate întreruperi în oraşul Năvodari, pe străzile D25 şi Prelungirea D17, precum şi în localitatea Valu lui Traian, pe străzile Mircea cel Bătrân, Calea Dobrogei – parţial, Pepinieriei, Piersicăriei, 1 Decembrie şi Constantin Giurăscu – parţial, şi în localitatea Corbu – Unitatea Militară şi zona plajei.


De asemenea, între orele 8.30 şi 16.30, se lucrează în localitatea Vama Veche, la Punctul de Trecere frontieră, Poliţia de Frontieră şi agenţii economici din zonă.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 09 Decembrie 2020
Stire din Social : Atenţie, se opreşte curentul electric!
Pagina a fost generata in 0.4837 secunde