Campanie umanitară la sate. „Dăruieşte Bucurie într-o cutie!”

139
Campanie umanitară la sate. „Dăruieşte Bucurie într-o cutie!” - daruiestebucurie1-1608480498.jpg

Articole de la același autor

În prag de sărbătoare, organizațiile de tineri voluntari JCI Constanța și Toastmasters Constanța au organizat campania umanitară „Dăruiește Bucurie într-o cutie”.



41 de copii din 17 familii nevoiașe din comuna Cerchezu, satele Viroaga și Măgura, județul Constanța au primit sprijin de sărbători. Familiile au fost atent selectate de către membrii JCI Constanța și Toastmasters Constanța împreună cu reprezentanți ai autorităților locale, luând în calcul condițiile precare în care aceștia locuiesc: gospodării degradate, lipsa de haine, alimente de bază sau electrocasnice necesare.


„Pentru 17 familii din comuna Cerchezu, satele Viroaga și Măgura din județul Constanța realitatea este cu totul alta decât a multora dintre noi. Ceea ce pentru noi este o normalitate, pentru ei este o excepție. Am găsit în ochii copiilor de acolo multă tristețe, iar în inima părinților neputință. Au nevoie de noi toți, cel puțin pentru a le dărui un zâmbet, iar cu el vine și speranța”, a explicat Iulian Saviuc, coordonatorul campaniei umanitare, membru al organizațiilor JCI Constanța și Toastmasters Constanța.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4286 secunde