Expoziţie cu vânzare de decoraţiuni realizate de copiii şi adulţii din centrele DGASPC

141
Expoziţie cu vânzare de decoraţiuni realizate de copiii şi adulţii din centrele DGASPC - expozitiecuvanzareq2-1608480566.jpg

Articole de la același autor

Începând de luni, constănţenii care vor să dea o mână de ajutor copiilor şi adulţilor care sunt găzduiţi de centrele rezidenţiale ale Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului pot cumpăra decoraţiuni realizate chiar de mâinile acestora.



Târgul de Crăciun va fi deschis de la ora 10, în centrul comercial VIVO!, în zona caselor de marcat. Vor fi expuse în jur de 400 de obiecte decorative, realizate de copiii și adulții din centre, cu prețuri de vânzare pornind de la cinci lei.


Mai bine de un sfert din toate aceste decorațiuni sunt unicat și sunt confecţionate, în mare parte, din materiale reciclabile precum linguri, furculițe, pahare și cuțite din plastic și carton, hârtie și obiecte de plastic care ar fi fost în mod obișnuit aruncate la coșul de gunoi. „Toate acestea au primit viață, formă și culoare cu ajutorul priceperii ingeniozității beneficiarilor noștri care au transformat centrele în adevărate fabrici ale lui Moș Crăciun. Banii strânși în urma vânzării lor vor fi folosiți în beneficiul copiilor și adulților din centrele rezidențiale, cu ajutorul lor cumpărându-se, printre altele, materie primă pentru următoarele expoziții din 2021 - cele de Paște și Crăciun”, precizează Oana Manoilă, purtătorul de cuvânt al DGASPC Constanţa.
Expoziția va fi deschisă până joi, 24 decembrie.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4244 secunde