Mai multe străzi din Constanța, fără curent electric

252
Mai multe străzi din Constanța, fără curent electric - curent-1458234113.jpg

Articole de la același autor

Pentru lucrările anuale de reparații și întreținere instalații și rețele electrice, precum și posturi de transformare, SC Enel Distribuție Dobrogea SA - Zona MT-JT Constanța anunță întreruperea furnizării energiei electrice, astăzi, în timpul lucrărilor.

Astfel, în municipiul Constanța, între orele 8 și 17, sunt afectați consumatorii de pe strada Banu Mihalcea și cei de pe străzile Ion Rațiu, Prelungirea Ion Rațiu și strada Unirii, porțiunea cuprinsă între străzile Ion Rațiu și Muncel, precum și cei de pe strada Dezrobirii, numerele 110 - 114, blocul IS8, scările B, C, D și blocul IS7, scara A - întrerupere totală.

De asemenea, în același interval, din cauza lucrărilor de toaletare a arborilor, sunt anunțate întreruperi pe străzile Dacia, George Enescu, Ilarie Voronca și Sarmisegetuza - întrerupere totală.

În restul județului, între orele 8 și 17, sunt anunțate întreruperi în localitatea Cumpăna - pe strada Constanței nr. 108, cu blocurile C și D și oficiul PTTR, în localitatea Murfatlar, pe strada Calea Dobrogei - întrerupere parțială și strada Mihail Kogălniceanu - întrerupere totală, precum și în localitățile Viroaga și Oltina.

De asemenea, între orele 8 și 18, vor fi afectați consumatorii din localitatea Istria - întrerupere totală, cei din localitatea Hârșova, blocul 36, scările A, B și C - întrerupere parțială și cei din localitatea Lumina - întrerupere parțială. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7167 secunde