Cum putem să dăruim Pământului o oră

209
Cum putem să dăruim Pământului o oră - cumputemsadaruim-1458234181.jpg

Articole de la același autor

"Fii și tu un erou pentru planeta ta! Folosește-ți super puterea pentru a stinge luminile timp de o oră!" este îndemnul echipei Mare Nostrum, care sărbătorește pentru al cincilea an conse-cutiv Ora Pământului.

Ora Pământului - Earth Hour - este o campanie unică din istorie, demarată în 2007 din Sydney, Australia. Evenimentul se desfășoară la nivel internațional și își propune sensi-bilizarea autorităților și consumatorilor de electricitate față de problema deosebit de importantă a dioxidului de carbon, care este emis în cantități foarte mari în timpul producerii energiei electrice.

La Constanța, ora Pământului va fi marcată în Parcul Tăbăcărie, sâmbătă, 19 martie, între orele 20.30 și 21.30, prin aprinderea a sute de lumânări.

"Stinge toate becurile din casă și vino cu cele uzate la tombola de becuri, unde ai ocazia să câștigi premii surpriză acordate de către Patrula de Reciclare Locală Constanța! Becurile nu sunt biodegradabile și de aceea este important să le reciclăm", precizează Cecilia Pătrăhău, purtătorul de cuvânt al Mare Nostrum. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.0643 secunde