Mai multe străzi din Constanţa, fără curent electric

147
Mai multe străzi din Constanţa, fără curent electric - curent1563381022-1602179277.jpg
E-Distribuţie Dobrogea a redus pe cât posibil numărul întreruperilor programate pentru buna administrare și funcționare a rețelei de distribuție a energiei electrice, pentru a minimiza disconfortul clienților. Lucrările au fost reduse la cele care sunt necesare pentru a asigura capacitatea rețelei de a funcționa și a alimenta clienții cu energie electrică în bune condiții.

Totuşi, în cursul zilei de astăzi, mai multe întreruperi se vor realiza pentru a asigura capacitatea reţelei de a funcţiona şi a alimenta clienţii în bune condiţii. În municipiul Constanţa, între orele 9.00 şi 13.00, sunt afectaţi consumatorii de pe străzile Justiţiei, Slt. Chiosea Sandu, Lt. Hanes Gheorghe, bulevardul I.C. Brătianu nr. 43 - 45, iar, între orele 10.00 şi 15.00, cei din cartierul Palazu Mare, de pe străzile Dumbrăveni, Salviei, Păpădiei, Măcinului, Gospodăriei, Alexandru Sahia, Gheorghe Doja, Institutor Gheorghe Tănăsescu, Recoltei, Pionierului, Izlaz, Bobâlna, Valea Morii, Viilor, Prelungirea Viilor, Dr. Victor Climescu, Popa Şapca, Sentinelei, Petre Dascălu, Spicului, Grâului, aleea Grâului, Fuiorului, Ghindei, Alunului, Platanului, Siutghiol, Şcoala Gimnazială nr. 14, Spitalul Clinic de Psihiatrie Palazu Mare.

În restul judeţului, între orele 9.00 şi 17.00, se va lucra în oraşul Năvodari, pe străzile M17, M19 şi M20, în localităţile Tichileşti şi Topalu, precum şi în localitatea Făurei.Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2194 secunde