Nu ignoraţi acest mesaj! Donaţi sânge!

201
Nu ignoraţi acest mesaj! Donaţi sânge! - donatisangesursacrts1-1602179353.jpg

Articole de la același autor

Centrul Regional de Transfuzii Sanguine (CRTS) Constanța face un noul apel către populație și roagă persoanele care doresc să doneze sânge, dar nu o pot face în zilele lucrătoare, să se prezinte sâmbătă, 10 octombrie, la sediul instituției. Așadar, cei interesați pot dona sânge, în această zi, între orele 9.00 și 13.00.

Solicitarea vine în contextul în care cantitățile de sânge și componente sanguine ale spitalelor din județ și din București sunt în creștere, dar numărul donatorilor se menține în această perioadă la un nivel insuficient, comparativ cu cererile.

„Centrul Regional de Transfuzii Sanguine dispune de toate materialele necesare activităţii medicale, echipa depune eforturi lucrând în weekend-uri, dar fără contribuţia oamenilor sănătoşi dornici să ajute donând sânge, eforturile noastre nu îşi ating obiectivul. Vă rugăm să nu ignoraţi acest mesaj şi să luaţi în considerare oportunitatea de a oferi unui necunoscut o oră din sâmbăta dumneavoastră liberă, devenind donator de sânge. În paralel, se va desfășura și o acțiune de informare și recrutare de donatori de celule stem, cu înscriere în Registrul Național al Donatorilor Voluntari de Celule Stem”, a precizat şeful CRTS, dr. Alina Mirella Dobrotă.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3901 secunde