Mai multe zone ale Constanței, fără apă rece

241
Constănțenii din zona Parcului Tăbăcăriei și cei din zona de sud a municipiului vor fi lipsiți de apă rece, astăzi și mâine.

Pentru executarea unor lucrări de reabilitare conducte din municipiul Constanța, SC RAJA SA întrerupe furnizarea apei potabile astăzi, între orele 9,00 și 15,00. Sunt afectați consumatorii din perimetrul delimitat de Bd-ul Alexandru Lăpușneanu - Soveja - Adamclisi - Suceava - Bd-ul Alexandru Lăpușneanu, dar și cei alimentați prin punctele termice numerele 122 și 123, de pe Aleea Argeșului. 


De asemenea, pentru executarea unor lucrări de remediere a unei avarii la conducta de alimentare cu apă, intersecția străzilor Fântânele cu Ștefan Panaitescu din municipiul Constanța, SC RAJA SA va întrerupe furnizarea apei potabile, mâine, între orele 9,00 și 16,00. Vor fi afectați consumatorii din perimetrul delimitat de străzile Aurel Vlaicu - Fântânele - Comarnic - Democrației - Vârful cu Dor, dar și agenții economici Metro, Real, Țiriac Group și Praktiker.

"Ne cerem scuze față de consumatorii afectați de aceste lucrări și îi asigurăm că SC RAJA SA Constanța va face tot ce este necesar pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile într-un timp cât mai scurt. Totodată, rugăm toți abonații afectați de această oprire să-și asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei", precizează purtătorul de cuvânt al SC RAJA SA, Irina Oprea.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 09 Martie 2013
Stire din Social : Atenție, se oprește apa în Constanța!
Pagina a fost generata in 0.4536 secunde