Marcel Ciolacu: Nu s-a discutat în coaliţie despre creşterea pragului până la care nu se impozitează pensiile

265
Marcel Ciolacu: Nu s-a discutat în coaliţie despre creşterea pragului până la care nu se impozitează pensiile - marcelciolacu-1706607568.jpeg

Articole de la același autor

Premierul Marcel Ciolacu a declarat marţi că nu s-a discutat în coaliţia de guvernare despre propunerea privind creşterea la 3.000 de lei a pragului până la care nu se impozitează pensiile contributive, scrie Agerpres.


Premierul a fost întrebat cum vede propunerea de creştere la 3.000 de lei a pragului până la care nu se impozitează pensiile contributive.


"Haideţi să vedem scenariul şi vedem dacă este sustenabil", a spus Ciolacu la sediul central al PSD.


El a precizat că nu s-a discutat în coaliţie şi liberalii nu au propus în şedinţa coaliţiei varianta privind creşterea de la 2.000 la 3.000 de lei a pragului până la care să nu se impoziteze pensiile.


"Eu mă bucur că am reuşit, în şase luni de zile, să aduc un echilibru macroeconomic în România. Sub nicio formă nu o să iau măsuri să stricăm tot ce am construit", a afirmat Ciolacu.


Liderii PSD s-au reunit marţi, la sediul central al partidului, într-o şedinţă premergătoare Consiliului Politic Naţional care ar urma să aibă loc miercuri la Parlament, mai scrie Agerpres.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.645 secunde