Mare Nostrum. Iată lista câștigătorilor concursului video cu deșeuri marine

66

Articole de la același autor

Organizația nonguvernamentală "Mare Nostrum" a premiat, în cursul zilei de astăzi, tinerii constănțeni care au participat la concursul video pe tema deșeurilor marine. 
Premiul întâi a fost câștigat de filmul "Little things make a big difference", realizat de o echipă de elevi de la Liceul Teoretic "Ovidius". Premiul a doilea a fost acordat filmului "Pantera roz… și poluarea marină", al unei echipe de elevi de la Liceul Teoretic "Ion Gh. Roșca", din localitatea Osica de Sus, județul Olt, iar premiul al treilea a ajuns tot la Liceul Teoretic "Ovidius" pentru filmul "Toți pentru mare și marea pentru toți". De asemenea, a fost acordat premiul publicului , filmului "Povești pentru trezit copiii", al Patrulei Verzi de la Școala Gimnazială nr. 3 Mangalia. 
Câștigătorii premiului întâi au câștigat dispozitive E-book reader și o excursie la Bremen, în Germania, unde, în perioada 17 - 20 mai 2014, va avea loc ceremonia EU Ceremony of Maritime Days, în cadrul căreia va avea loc premierea compilației finale a filmelor premiate. Celelalte echipe premiate au primit jocuri eco. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 02 Noiembrie 2013
Stire din Social : Încă un delfin eșuat, la Mangalia
Pagina a fost generata in 0.5672 secunde