"Marea Neagră din Plastic" - explozie de culoare și creativitate

100

Articole de la același autor

Rondo-ul cu trandafiri de lângă Țara Piticilor, din Parcul Tăbăcărie, s-a animat și s-a umplut de culoare și veselie, în week-end-ul trecut, iar creativitatea elevilor care au participat la expoziția "Marea Neagră din plastic", organizată de "Mare Nostrum", a demonstrat încă o dată că avem copii talentați și cu spirit civic.

La eveniment, au participat 25 de instituții de învățământ din județul Constanța, care au realizat expo-nate din deșeurile pe care alții le aruncă pe plajă sau în apa mării. De la mori de vânt, din PET-uri, plastic și hârtie, delfini și foci din semințe, până la adevărate ta-blouri cu peisaje marine, din sticlă colorată, creațiile au uimit și au primit premii pe măsura frumuseții lor.

Câștigătorii premiului întâi au fost tinerii artiști de la Colegiul Național de Arte "Regina Maria" din Constanța, pe locul secund s-au clasat cei de la Liceul Tehnologic "Ion Podaru" din Ovidiu, iar premiul al treilea a fost adjudecat de micuții de la Grădinița "Tom Degețel", din Constanța. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8489 secunde