Marș și puzzle-uri pe asfalt, de Ziua Internațională a conștientizării autismului

144

Articole de la același autor

Cu prilejul Zilei Internaționale a Conștientizării Autismului, sărbătorită în fiecare an, pe 2 aprilie, Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța, prin Centrul de zi pentru copii cu autism, în parteneriat cu Universitatea "Ovidius"din Constanța, Facultatea de Psihologie și Științele Educației și Asociația de Sprijin a Persoanelor cu Autism "Harap Alb" Constanța organizează săptămâna aceasta mai multe evenimente dedicate copiilor și părinților cu copii autiști.

Astăzi, începând cu ora 11,00, de la sediul D.G.A.S.P.C. din strada Decebal nr. 22 se va pleca într-un marș intitulat "Autismul există", care va acoperi traseul bulevardul Tomis - Primăria Constanța. La sediul primăriei va fi realizat un puzzle pe asfalt și se vor lansa baloane, ca simbol al conștientizării autismului.

Joi, 4 aprilie, începând cu ora 12,00, la Campusul Universitar, cu sediul pe Aleea Universității nr. 1, Corp A, în sala P55, va avea loc dezbaterea publică cu tema "Integrarea copilului cu autism în școala de masă". La dezbatere vor participa reprezentanți ai instituțiilor publice, a instituțiilor de învățământ, psiholog Iulia Pantazi și dr. Mioara Cazac.

Tot joi, între orele 16 - 20, în Complexul Comercial "Maritimo" va funcționa un stand informativ. Doritorii se vor putea informa despre autism, vor primi pliante și alte publicații.

Luni, 8 aprilie, începând cu orele 11,00, la sediul Centrului de zi pentru copii cu autism din strada Horia Agarici nr. 5 (CSC Orizont) din Constanța va avea loc o dezbatere cu tema "Persoa-nele afectate de autismul copilului meu". Cu această ocazie, se va putea vizita centrul. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3569 secunde