Mesaje de Sfântul Nicolae. Cele mai frumoase urări pe care le puteți trimite celor dragi

7138
Mesaje de Sfântul Nicolae. Cele mai frumoase urări pe care le puteți trimite celor dragi - nicolae-1670254336.jpg

Articole de la același autor

Sfântul Nicolae este sărbătorit la data de 6 decembrie. Iată cele mai frumoase mesaje pe care le puteți trimite de Moș Nicolae, potrivit Gândul


În fiecare an, pe data de 6 decembrie, creștinii îl sărbătoresc pe Sfântul Nicolae. El este unul dintre cei mai populari sfinţi ai creştinătăţii, considerat ocrotitorul copiilor, în special al celor săraci, dar şi al marinarilor, al brutarilor, al fetelor nemăritate şi al celor acuzaţi pe nedrept.

Potrivit tradiției, în noaptea de 5 spre 6 decembrie, copiii care au fost cuminți tot anul primesc cadouri, dulciuri și fructe în ghetuțe, în timp ce aceia care au fost cuminți primesc de la Moș Nicolae o nuielușă.


Mesaje pe care le puteți trimite de Moș Nicolae

-Azi, de ziua numelui, îţi urez şi eu să fii iubit(ă) şi să ai parte de tot ce îţi doreşti. La mulţi ani!

-Felicitări, dragul meu, cu ocazia aceastei zile. Îţi urez să fii mereu sănătos, energic şi plin de bucurie. La mulţi ani!

-Fie ca această zi să-ţi dechidă poarta unui viitor plin de succes, Dumnezeu să-ţi dea un curcubeu la fiecare furtună, un zâmbet la fiecare lacrimă, sănătate, împliniri şi multă iubire! La mulţi ani!

-Fie ca din această zi sfântă, în drumul lin al vieţii, să vă răsară mereu câte-o rază de soare care sa vă aducă fericire şi bucurie. -Vă doresc multă sănătate, să aveţi sufletul curat şi toate dorinţele să vi se împlinească. La mulţi ani!

-Fie ca Dumnezeu să decoreze fiecare rază de soare care ajunge la tine cu succes, fericire si prosperitate. La mulţi ani!

-La mulţi ani! Sfântul Nicolae să te călăuzească mereu!

-Să-ţi dea Domnul sănătate, judecată inţeleaptă, viaţă lungă pamântească, ce doreşti să se împlinească!

-Se spune că iubiţii sunt ca luna, iar fraţii ca stelele. Totuşi, cerul poate fi frumos fără lună, dar niciodată fără stele, adică fără tine. La mulţi ani, frăţiorule/surioară!

-Sfântul Nicolae, al cărui nume îi purtaţi, să vă ocrotească în fiecare zi, să vă aducă linişte şi pace şi să nu lase ca speranţa să se stingă din sufletul dumneavoastră. La mulţi ani cu împliniri şi momente frumoase în viitor!

-Un cer albastru fără nori, în calea ta să fie, Să ai în viaţă numai flori, noroc şi bucurie! La mulţi ani!

-Un ocean de sănătate, un munte de noroc, un camion cu bani, şi un sincer: „La mulţi ani !”

-Un zambet are puterea de a îndrepta totul şi de a umple lumea de lumină. Sper să ai parte de cât mai multe zâmbete în viaţă…La mulţi ani!

-La mulţi ani, plini de fericire şi de împliniri! Să te pupe norocul şi să ai numai zâmbete şi soare în calea ta!

-Ne gândim cu toţii la tine şi, pentru că astăzi este o zi specială, îţi urăm un sincer „La mulţi ani”!

-Fie ca toate împlinirile frumoase, sănătatea şi spiritul acestei zile să vă însoţească pretutindeni. Vă doresc o zi de Sfântul -Nicolae cât mai frumoasă!

-Îţi doresc ca de ziua numelui tău să ţi se împlinească toate dorinţele, să fii fericit, iubit, să ai parte numai de raze de soare în viaţă şi îţi urez un sincer „La mulţi ani!”


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3803 secunde