Mesajul primarului Decebal Făgădău, de Ziua Constanței

210
Mesajul primarului Decebal Făgădău, de Ziua Constanței - ziuaconstanteimesajdecebalfagada-1590085480.jpg
Ziua de 21 mai este motiv de celebrare pentru constănțeni: este Ziua Constanței, a urbei de la malul mării.

Cu acest prilej, primarul Decebal Făgădău a transmis un mesaj constănțenilor, în care a punctat atât faptul că, anul acesta, din cauza restricțiilor impuse de pandemie, nu sunt posibile festivități, dar și faptul că demersurile pentru progresul orașului continuă.

"De 18 ani, sărbătorim Ziua Constanței pe 21 mai, ziua Sfinților Constantin și Elena, o zi ce a intrat în sufletele noastre și cred că nu este constănțean care pe 21 mai să nu își ureze «La mulți ani».

Anul acesta ne găsește într-o perioadă mai grea, cu străzi mai pustii, cu ceva restricții, cu o pandemie cu care nu ne-am mai confruntat, dar și cu lucruri bune, pozitive: încredere mai mare în noi înșine și între noi, o atenție mai mare asupra valorilor vieții, asupra a ceea ce contează cu adevărat pentru noi, cu obiective majore demarate în orașul nostru, așa cum sunt restaurarea Cazinoului, Sala Polivalentă, investiții în bulevardele Constanței, în infrastructură, în toate cartierele Constanței. Ne găsește, de asemenea, mai doritori de a sărbători împreună și, cu toate că nu mai avem manifestările cu care ne-am obișnuit, sunt convins că în inimă fiecare dintre noi sărbătorește Ziua Constanței.

Așa că, în numele Municipiului Constanța, dragii mei constănțeni, La mulți ani!", a transmis Decebal Făgădău. Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8574 secunde