Ziua Constanței, marcată cu arborarea a peste 200 de steaguri

233
Ziua Constanței, marcată cu arborarea a peste 200 de steaguri - ziuaconstanteisteaguriconstanta1-1590085537.jpg

Articole de la același autor

Peste 200 de steaguri au fost arborate, săptămâna aceasta, în municipiul Constanța, pentru a marca ziua orașului, sărbătorită în fiecare an de Sfinții Constantin și Elena.

"Având în vedere imposibilitatea organizării de evenimente în starea de alertă în care ne aflăm, peste 200 de steaguri tricolore și cu sigla orașului au fost amplasate în întreg orașul. Acțiunea a început luni noapte și s-a derulat doar pe timpul nopții, pentru a nu îngreuna circulația autovehiculelor.

Atât Tricolorul, cât și stindardul Constanței au fost arborate pe stâlpii de iluminat public de pe bulevardul Tomis în zona Capitol și Sala Sporturilor, pe strada Traian în zona intersecției cu strada Mihai Viteazu, pe bulevardul Ferdinand", explică reprezentanții Primăriei Constanța.

De asemenea, au fost montate drapele pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu, în zona intersecțiilor Casa de Cultură, Trocadero, Dacia și la intersecția cu bulevardul Aurel Vlaicu, pe bulevardul Mamaia în zona Delfinariu și pe bulevardul Regina Elisabeta. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.373 secunde