Mii de turiști din Grecia și Cipru, așteptați vara aceasta, pe litoralul românesc

258
3
Mii de turiști din Grecia și Cipru,  așteptați vara aceasta, pe litoralul românesc - turistiaeroport-1465230914.jpg

Articole de la același autor

Aproape 10.000 de turiști din Grecia și Cipru sunt așteptați, vara aceasta, pe litoralul românesc. Cel puțin așa speră Asociația Litoral - Delta Dunării și reprezentanții companiei aeriene Blue Air, care au inaugurat, la sfârșitul săptămânii trecute, prima cursă directă pe ruta Atena (Grecia) - Larnaca (Cipru) - Constanța. 


Aceasta este cea de-a patra rută aeriană directă care se deschide pe Aeroportul Internațional "Mihail Kogăl-niceanu", după Milano, Londra și Tel Aviv. De altfel, zborurile charter Tel Aviv - Constanța vor aduce pe litoralul româ-nesc peste 7.000 de turiști israelieni. 


"Această nouă cursă oferă posibilitatea constănțenilor să ajungă cu două ore mai devreme spre destinațiile Grecia și Cipru, dar și posibilitatea de a face vacanțele pe litoralul românesc mai accesibile și mai ușor de ajuns. Este pentru prima dată în ultimii 13 ani când un zbor regulat din Cipru și Grecia aterizează la Mihail Kogălniceanu. Se poartă discuții în continuare cu Tarom și alte companii aeriene pentru atragerea de noi zboruri. În prezent, pe aeroportul de la Kogălniceanu se operează zboruri către Milano Bergamo (operat de compania aeriană Blue Air) și Luton Londra (operat de compania WizzAir), dar și către Istanbul, operat de compania Turkish Airlines, care și-a consolidat poziția la Constanța și a crescut numărul de zboruri", au precizat reprezentanții Asociației Litoral - Delta Dunării. 


Potrivit directorului general al Aeroportului Internațional "Mihail Kogălniceanu", Bogdan Artagea, această rută nouă este cerută mai ales de comunitatea greacă. "Avem foarte mulți români plecați în Larnaca (Cipru), care lucrează acolo. Sper să fie o rută care să funcționeze", a mai spus directorul aeroportului.


Comentează știrea

constantean
7 iunie 2016
aeroport

Cam putin, dar orice inceput e mai greu. Hai ca se poate suntem departe de Timisoara, Cluj , Iasi si alte orase care sunt mai mici decat Constanta,

Mos Ion
7 iunie 2016
Blue Air va avea de castigat pe aceasta ruta !

In afara de Romanii plecati la munca in Grecia si Cipru mai sunt si Bulgarii .....Toata regiunea lor de N E va apela la aceasta ruta , este mult mai usor de ajuns la Varna din Constanta decat de la Sofia .

pGHIRnINVQvU
28 noiembrie 2016
WLiUGEVGQggRDZ

EgzW9L pcqidjjrhrfv, [url=http://rtuovkcxikjc.com/]rtuovkcxikjc[/url], [link=http://oymzvfdtdqwf.com/]oymzvfdtdqwf[/link], http://bfjpmjrsjgss.com/

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7656 secunde