Alin Burcea, noul președinte al Asociației Naționale a Agențiilor de Turism

289
1
Alin Burcea,  noul președinte al Asociației Naționale a Agențiilor de Turism - alinburcea-1463921694.jpg

Articole de la același autor

 Alin Burcea, directorul general al agenției de turism Paralela 45, revine la conducerea Asociației Naționale a Agențiilor de Turism (ANAT), pe care a înființat-o în urmă cu 26 de ani, împreună cu alți cinci întreprinzători în turism, și a condus-o în perioada 1991 - 1993.

Alin Burcea a deținut și funcția de secretar de stat în Ministerul Turismului, în perioada 2001 - 2002, și are o experiență de peste 30 de ani în domeniul turismului.

Programul său de management la conducerea ANAT, pentru următorii doi ani, vizează rezolvarea unor probleme cu care agențiile de turism se confruntă de mult timp.

"În momentul de față, sunt mai multe probleme prioritare pentru agențiile de turism. Trebuie să găsim varianta potrivită pentru piața românească de asigurare a agențiilor de turism în caz de insolvență și faliment. Contractul cu turistul, aprobat recent, necesită încă discuții, iar voucherele de vacanță trebuie și aplicate după aprobarea legii pentru care conducerea ANAT a luptat 11 ani", a declarat Alin Burcea. 

Comentează știrea

Ioana
23 mai 2016
Bani online!

Stop! Aici este lucru acasa! Oferta este valabila pentru toate localitatile si pentru toti oamenii care dispun de circa 2 sau 3 ore libere pe zi. Se lucreaza in regim de colaborare. Asiguram contract de comision si instruire gratuita, pas cu pas, plus indrumare personala foarte atenta, in asa fel incat dvs sa reusiti cu brio sa faceti fata sarcinilor primite si sa castigati bani. Cereti acum detalii la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4834 secunde