Litoralul și aeroportul Constanța, prezentate la Târgul de rute și companii aeriene Routes

344
Litoralul și aeroportul Constanța,  prezentate la Târgul  de rute și companii aeriene Routes - untitled1-1461600722.jpg

Articole de la același autor

Litoralul românesc și Aeroportul Internațional "Mihail Kogălniceanu" din județul Constanța sunt prezentate, în aceste zile, la Târgul de rute și companii aeriene Routes, din Cracovia, Polonia.

Ajuns la cea de-a 11-a ediție, evenimentul găzduiește peste 500 expozanți și participanți la conferințe și seminarii (companii aeriene, aeroporturi internaționale și autorități locale).

Asociația Litoral - Delta Dunării participă pentru prima oară la acest târg, cu un stand de prezentare, împreună cu echipa Aeroportului Internațional "Mihail Kogălniceanu", județul Constanța și alături de Asociația Aeroporturilor din România. " În premieră, reușim să participăm la Routes, cu stand finanțat din taxa de promovare a stațiunii Mamaia, pentru că nu am convins Autoritatea Națională pentru Turism că destinațiile turistice românești trebuie să fie promovate la singurul Târg european de rute și companii aeriene. Promovăm astfel, pentru prima dată împreună, aeroportul Constanța, Litoralul, Delta Dunării, orașul și județul Constanța ca destinații turistice. Echipa care ne reprezintă de ieri la Cracovia este formată din secretarul general al ALDD, Mariana Gorbănescu, și conducerea Aeroportului «Mihail Kogălniceanu» Constanța, Bogdan Artagea și Horia Acatrinei. La Routes suntem prezenți alături de ceilalți membri ai Asociației Aeroporturilor prezenți la Târg și promovăm împreună România turistică", precizează reprezentanții Asociației Litoral - Delta Dunării.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4586 secunde