"Stejarii", pregătiți de World Rugby Nation Cup

137

Articole de la același autor

În perioada 9-18 iunie, pe stadionul "Arcul de Triumf" din București, va avea loc World Rugby Nation Cup, competiție la care va participa și naționala de rugby a României. 


Cu ocazia acestui turneu, selecționerul galez al "stejarilor", Lynn Howells, a stabilit un lot de 32 de jucători, din care va alege doar 27. Aceștia sunt: pilieri - Constantin Pristaviță, Alexandru Țăruș, Alexandru Gordaș, Gigi Militaru, Silviu Suciu; trăgători - Otar Turashvili, Andrei Rădoi, Florin Bardașu; linia a doua - Valentin Popârlan, Marius Antonescu, Johan Van Heerden, Andrei Iurea, Ionuț Mureșan; linia a treia - Viorel Lucaci, Stelian Burcea, Răzvan Ailenei, Dorin Lazăr, mijlocași la grămadă - Valentin Calafeteanu, Tudorel Bratu, Alexandru Țiglă, Jody Rose; centri - Jack Umaga, Florin Vlaicu, Ionuț Balaban, Cătălin Dascălu, Dennis Perju; aripi - Adrian Apostol, Stephen Shennan, Ionuț Dumitru, Nicolas Onutu; fundași - Cătălin Fercu, Sabin Strătilă. 


În cadrul acestui turneu, România va întâlni Namibia (9 iunie), Uruguay (13 iunie) și Argentina XV (18 iunie). 


"Principalul obiectiv la World Rugby Nation Cup este acela de a progresa la nivel de joc, de a crește echipa pentru a putea începe de acum pregătirea calificării la Cupa Mondială din 2019 și 2023. Este un turneu important pentru noi fiindcă ne va da posibilitatea de a întâlni adversari puternici și vom putea observa cum se vor integra în echipă jucătorii tineri care au făcut pasul spre națională", a declarat Lynn Howells. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.505 secunde