Mini-vacanță de 8 Martie, cu plimbare și relaxare. Unde sărbătoresc constănțencele Ziua femeii

466
Mini-vacanță de 8 Martie, cu plimbare și relaxare. Unde sărbătoresc constănțencele Ziua femeii - fotofondminivacanta8martie3-1583097538.jpg

Articole de la același autor

A sosit primăvara calendaristică și, odată cu ea, sărbătorile care le cinstesc pe femei. Și Mărțișorul și 8 Martie sunt un bun prilej pentru răsfăț și relaxare. Și ce ocazie mai bună pentru un city break la mare, la munte sau într-una din marile capitale ale Europei... 


Constănțenii se pregătesc pentru sărbătorile începutului lui martie. Unii fac turul bijuteriilor, alții al florăriilor, dar sunt și mulți care se organizează pentru surprize ceva mai ieșite din comun. Așa se face că, în multe hoteluri de la munte, locurile sunt aproape ocupate. 


În Sinaia, pentru puțin peste 500 de lei camera dublă, doamnele beneficiază de un sejur dedicat zilei de 8 Martie, cu două sau trei nopți de cazare, mic dejun continental, masă festivă pe 9 martie și acces la SPA. Tot în jur de 500 de lei costă un week-end și la Predeal, la un hotel de patru stele, cu trei nopți de cazare și mic dejun. Oaspetele vor fi întâmpinate cu flori și vor avea parte de o cină festivă și petrecere cu muzică live, dar și de două zile de relaxare la SPA. 


Ceva mai departe, dar și cu un buget mai consistent, agențiile de turism propun sejururi speciale de 8 Martie la Varșovia, patru nopți la 154 de euro de persoană, în Malta, patru nopți la 128 de euro de persoană, sau la Napoli, patru nopți cu 165 de euro de persoană, toate cu zborul cu avionul inclus. 


Foarte căutate sunt și mini-vacanțele în Barcelona, la prețuri începând de la 225 de euro de persoană, cu trei nopți de cazare și avion, sau Milano, de la 156 de euro, cu patru nopți de cazare și avion, ori Valencia, de la 206 euro de persoană, cu patru nopți de cazare și avion. 


"Am avut numeroase solicitări pentru city break-uri romantice, în Praga sau Florența, dar și pentru grupuri de femei la Paris sau Milano, de exemplu, pentru cumpărători. Pentru Paris, prețurile pleacă de la 211 euro de persoană, incluzând avion și cazare, precum și toate taxele", ne-a explicat Alina Spirea, reprezentantul unei agenții de turism din Constanța. 


Petrecere și aer sărat, în stațiunea Mamaia 
Cei care nu vor să plece prea departe au și varianta unui week-end de relaxare în stațiunea Mamaia. 
"Din ce în ce mai mulți bucureșteni vor să iasă din zona urbană și profită de distanța scurtă până pe litoral, mai ales că nu este așa aglomerat precum la munte. Valentine’s Day a strâns numai la noi în hotel peste 100 de turiști din toate colțurile țării. Pentru week-end-ul 6 - 8 martie, am pregătit o ofertă specială, la tariful de 340 de lei, cazare două nopți cu mic dejun, early check in și late check aut, pachet de bun venit în cameră cu fructe, apă, petrecere și cină festivă în seara de 7 martie", a declarat, pentru "Cuget Liber", Elena Luiza Oprea, managerul de marketing al unui hotel din Mamaia. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.5182 secunde